Αξιότιμοι γονείς,

 

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, παράλληλα με το διδακτικό μας έργο, καλούμαστε να υπηρετήσουμε το σχολείο μας από τη θέση του «Συμβούλου Σχολικής Ζωής».

Από τη θέση αυτή ερχόμαστε να δράσουμε σε επίπεδο συμβουλευτικής καθοδήγησης στα πλαίσια της σχολικής κοινότητας. Η δράση μας αφορά σε ζητήματα που σχετίζονται τόσο με τις μαθησιακές όσο και τις ψυχοσυναισθηματικές και κοινωνικές ανάγκες των μαθητών/τριών του σχολείου μας, ενώ αποσκοπεί στη βελτίωση της μαθησιακής πορείας και τη διασφάλιση της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών μας.

Θα πρέπει, βέβαια, να διευκρινίσουμε ότι η προσπάθειά μας αυτή λειτουργεί συμπληρωματικά και ενισχυτικά προς το έργο του Διευθυντή και του Συλλόγου του σχολείου μας, του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου αλλά και των υφιστάμενων θεσμών υποστήριξης του σχολείου μας, και σε καμιά περίπτωση δεν υποκαθιστούμε τις αρμοδιότητές τους.

Ελπίζουμε, λοιπόν, ότι η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, ο εποικοδομητικός διάλογος, η επικοινωνία και κυρίως το κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, θα αποτελέσουν τη βάση για μία αγαστή συνεργασία προς όφελός των παιδιών μας αλλά και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

                                                                                                        Με εκτίμηση

 

                                                                                       Οι Σύμβουλοι Σχολικής Ζωής

                                                  Καπαγιάννη Μάγδα, ΠΕ02 (Τμήματα: Α4,Α5,Α6/Β4, Β5,Β6/Γ1,Γ2,Γ3)

                                                 Κίττα Αγγελική, ΠΕ02 (Τμήματα: Α1,Α2,Α3/Β1,Β2,Β3/Γ4,Γ5)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *